Over Hans Lebbe


Ik maak foto’s met een verhaal, zeker als het om portretten gaat. Klanten van mij herkennen mijn fotografie, ook al staat er geen naam bij.

Wil je persoonlijk kennismaken met mij, neem dan contact op dan maken we een afspraak. Ik vertel en laat vooral zien, wat het bijzondere is aan mijn fotografie.

Hans Lebbe fotograaf in hart en nieren

Hans Lebbe / HLP images

Hans Lebbe / HLP images
 Foto: Mel Boas / BoasPhoto

Van jongs afaan bedien ik de camera. Eerst als bevlogen amateur met donkere kamer. Later als full-time professional. Ruim dertig jaar ervaring met fotografie voor bedrijven, uitgeverijen en de overheid, elk met hun specifieke eisen. Altijd op zoek naar beeld dat de communicatie maximaal ondersteunt van mijn klanten.

Portretfotografie, reportagefotografie, product- en architectuurfotografie zijn hierbij de sleutelwoorden. Darnaast kan ik mijn klanten optimaal ondersteunen bij hun verdere uitingen op het gebied van teksten. Ruim 20 jaar schrijf ik teksten voor kranten, websites en mijn eigen weblog (DeBiltinBeeld.nl).

HLP images is lid van DuPho

Dutch Photographers

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.

DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

Maatschappelijk betrokken met Samen voor De Bilt

Ik zocht van het begin af aan de samenwerking op met maatschappelijke organisaties. Nu ik in Bilthoven woon, ben ik de samenwerking aangegaan met Samen voor De Bilt. Met mijn fotografie ondersteun ik hen ook dit jaar weer bij de communicatie.”

 

Fotograaf Bilthoven – Fotograaf De Bilt – Fotograaf Utrecht – Fotograaf Zeist – in het hele land actief