Rabobank Rijn en Heuvelrug Dichterbij


Ook het laatste nummer van het magazine Dichterbij van Rabobank Rijn en Heuvelrug is voor een groot deel gefotografeerd door Hans Lebbe. Fotografie in Zeist, De Bilt en Bilthoven. Hans ging met de camera op bezoek bij FC De Bilt, maakte foto’s bij het interview over Woonstichting SSW en Bewonersvereniging Woonspraak (tevens de cover), de opening van de Pluktuin van Reinaerde De Schaapskooi, fotografeerde (op één na) alle leden van de Ledenraad Rijn en Heuvelrug en maakte een ontspannen foto bij Bakkerij Van Barneveld in Zeist. Kortom, een nummer vol foto’s van zijn hand. Het geheel even bekijken? KLIK hier.

Rabobank Rijn en Heuvelrug Plukdoolhof Reinaerde De Schaapskooi Bilthoven
Opening Plukdoolhof Reinaerde De Schaapskooi te Bilthoven
Rabobank Rijn en Heuvelrug Woonstichting SSW en Bewonersvereniging De Bilt Woonspraak
Interview Woonstichting SSW en Bewonersvereniging De Bilt Woonspraak
Rabobank Rijn en Heuvelrug Bakker Van Barneveld Zeist
Bakker Van Barneveld Zeist
Rabobank Rijn en Heuvelrug Ledenraadsleden
Ledenraadsleden
Rabobank Rijn en Heuvelrug FC De Bilt
FC De Bilt